Project Description

Schouderklachten door arbeid of sport

Misschien herkent u het wel, lekker bezig tijdens de wedstrijd, maar een tegenstander geeft je net even een ruk aan de schouder. Een kort pijnlijk gevoel maar toch maak je de actie af. De dag erna is de schouder pijnlijk en stijf. Dit komt vaak voor tijdens sport activiteiten, vooral bij bovenhandse bal sporters!

Hoe zorg je er nou weer voor dat die schouder weer hersteld? Je hebt mogelijk al een paar dingen geprobeerd; rust gehouden, trainingsbelasting naar beneden gebracht en ook je werk aangepast. Maar het lijkt nog niet echt te helpen. Als je dit herkend wordt het tijd om een fysiotherapeut in te schakelen.

In de praktijk werken we met een vier fase training, in de eerste twee fasen is het voldoende om weer terug te keren in het dagelijkse activiteiten patroon zoals werken, tillen, boodschappen doen en dergelijken. Maar wil je net dat beetje meer en sport specifiek werken dan heb je de laatste twee fasen nodig.

In de laatste twee fasen ligt de nadruk op sportspecifieke kracht training in combinatie met een preventie programma. In deze fase train je in een groep zodat je elkaar kan uitdagen en het optimale uit het herstel kan halen.

Naast de groepstraining heeft u in de eerste twee fasen ook nog één op één therapie met uw therapeut. Zo haalt u het maximale uit uw herstel zonder dat u maximaal uw vergoeding hoeft uit te putten.

 • Duidelijk onderzoek

 • Een duidelijk behandelplan

 • Een vier fasen training gericht op wat jij nodig hebt

 • Een langdurige oplossing voor uw klacht

 • Meerdere trainingsmogelijkheden op beide locaties

  OPENINGSTIJDEN

Maandag 08:00 – 21:00
Dinsdag 08:00 – 18:00
Woensdag 08:00 – 21:00
Donderdag 08:00 – 18:00
Vrijdag 08:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 12:00

  010-307 36 26

  PRAKTIJK LOCATIES

 • Elektraweg 2d,
  3144 CB Maassluis

 • Zoomweg 2,
  3123 EP Schiedam

Maak direct een afspraak

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u ons liever direct bellen? Dat kan op telefoonnummer 010-3073626.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.